Fugleliv, ampler og levende lys i haven!

Vi elsker dyrelivet i vores have og nyder især at betragte de forskellige fugle, der trofast gæster haven. I vinterhalvåret fodrer vi fuglene. Både med købte kugler og med nogle vi selv laver af en blanding af forskellige frø og palmin. Det er så hyggeligt at betragte de små forsigtige rødhalse, de ivrige spurve og alle de andre små fine fugle, når de kaster sig over maden.

Udover den store foderdråbe med bred skål, som en lille mejse her har indtaget, laver vi også foderbrætter til ophængning i andre former og størrelser:

Både dråber og kugler leveres med kroge, så de nemt kan hænges op – eksempelvis i et stort træ i haven.

Som noget nyt laver vi nu også kroge til montering på vægge og mure – så kan dråber og kugler komme op at hænge selvom man ikke har et stort træ til formålet:-)

Vægophæng købes separat og kan findes her:

Resten af januar 2019 giver vi læsere af nyhedsbrevet en krog til vægmontering helt gratis ved bestilling af kugler og dråber. Skriv “Det er koldt derude…” i bemærkningsfeltet ved din bestilling, så lægger vi en krog til vægmontering ned i din pakke.

Vores kugleformede foderbræt fås også i en udgave på pind med et jordspyd, der sikrer at kuglen står fast og sikkert – i græsplænen, i et bed eller eventuelt i en krukke på altanen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skålene på alle vores forskellige foderbrætter har huller i bunden så man undgår at der kommer til at stå vand i dem. Og de er anvendelige hele året. Når vejret er mildt og fuglene selv kan finde deres mad kan kugler og dråber anvendes som ampler:

og lanterner:

Vi synes det er så hyggeligt og magisk med levende lys i haven:-)

Mange hilsner fra
Sine