Nattefrost og konkurrence!

Det er ved at være et stykke tid siden vi sidst har udsendt et nyhedsbrev! Men nu sker det, og det fejrer vi med en konkurrence. Mere om det senere.

Først et par ord om frost og kulde. Efteråret har gjort sit indtog og på trods af at mange blomster i haven fortsat blomstrer på livet løs, så kan vi ikke komme udenom, at vi nærmer os den kolde vintertid med hastige skridt. I nat fik frosten for alvor tag i det meste af Danmark, og mange vågnede op til en smuk frostklar morgen.

Også Hos Villa Fryd i Nordjylland, som har taget dette smukke og magiske billede af glaskugler og en lille flydende guldsmed pyntet med rimfrost, var morgenen præget af den kolde nat. Selvom det pynter så smukt med rim og is, så anbefaler vi, at man tager de flydende kobberinsekter indenfor inden den hårde frost for alvor sætter ind. Kobberet kan sagtens holde til frosten, men kork er et naturmateriale, der desværre kan blive beskadiget af frost, så derfor er det en god idé at opbevare de flydende insekter frostfrit.

Jeg har dog hørt en lille fugl synge om, at vi går en ny varmeperiode i møde i den kommende uge, så måske haster det alligevel ikke så meget med at få de flydende kobberinsekter indendøre -endnu.

Og så til konkurrencen, som du finder på Instagram og Facebook! Præmien er en buket af 5 stk valfrie stålblomster, som man uden problemer kan lade stå ude hele året rundt.

Vinderen bliver offentliggjort i det kommende nyhedsbrev, der bliver sendt ud d. 20. oktober.

Mange hilsner
Sine

4 kommentarer

 1. Dorrit Østergaard Jensen

  En klar frost morgen er så smuk med sol, is på de små søer og frost i blomst og busk.

  • Blomster & Stål

   Ja, det er bare noget af det smukkeste at vågne op til sådan en frossen solskinsmorgen 🙂

 2. Tina Borup Capell

  Jeg har endnu til gode at nyde jeres smukke ting i haven.
  Flere gange har jeg lagt en masse i kurven uden dog at købe.
  Jeg tror det ender med at jeg må forbi og røre. Så kan der købes 🙂

  • Blomster & Stål

   Hej Tina

   Vi har ikke en fysisk butik, men en webshop hvortil vi laver de fleste af vores produkter på bestilling. Derfor har vi heller ikke så ofte en masse ting liggende på lager, som man kan røre ved:-) Men ind imellem er vi på forskellige markeder, hvor der er rig mulighed for at røre ved produkterne.
   Pt er følgende markeder i kalenderen:
   23/11-19 kl 10-16: “Design- og Håndværksmarked” Strandlodsvej 38, 2300 Kbh S
   7/12-19 kl 11-17: “Vesterbro RAW kunsthåndværksmarked” Onkel Dannys plads, KBH
   29/5-1/6-20: “Mit Hjem er Mit Slot” Haveselskabetshave, Frederiksberg.

   Mange hilsner
   Sine

Lukket for kommentarer.