Konkurrencevinder og tilbud!

Så er det blevet søndag d. 20. oktober og dermed tid til at afsløre vinderen af vores konkurrence om 5 valgfrie stålblomster, der har kørt på vores Facebook-side og på Instagram. Inden jeg afslører vinderen, følger her et lille fif til at få oktober til at smage lidt af forår samt info om et tilbud på webshoppen som kører resten af oktober måned.

Vi kan ikke komme udenom at oktober er lig med efterår og at efterår er lig med blæsende vinde, øsende regn, dryssende blade og smukke gyldne farver. Men for mig er efterår også lig med drømme om det spirende grønne forår. Forårsdrømmene følger, når havens bede, krukker og bajler fyldes med forårsløg i alle mulige afskygninger.

Jeg elsker at sætte forårløg. Især i krukker, som jeg holder øje med hele vinteren. Glæden er så stor når toppen af de første grønne blade dukker frem.

Når jeg sætter løg i krukker, sætter jeg løgene helt op ad hinanden, for så kommer blomsterne til at stå smukt og tæt. Der er ikke nogen blomster, der skal stå og “råbe” til hinanden i mine krukker;-) Når løgene er sat, vander jeg krukkerne en smule og lader dem derefter stå i vores uopvarmede drivhus vinteren over. Jeg vander dem først igen til foråret, når løgene begynder at spire frem. Nemmere kan det ikke være.

Resten af oktober fejrer vi de spirende forårsdrømme med tilbud på alle vores stålblomster på webshoppen.
Der er blandt andet tilbud på sådan en buket med 3 stk påskeliljer:

og sådan en buket med 3 stk dekorative blomster:

Hvis du planter stålblomsterne i haven nu, vil de stå og rustne smukt vinteren over.

Så kan jeg vist ikke trække den længere. Det er tid til at afsløre vinderen af vores konkurrence. Vinderen er:

PIA KROGH MULVAD

Stort tillykke til dig, Pia! Skriv til os på facebook, så sender vi dig en buket med 5 valgfrie stålblomster!

Mange hilsner
Sine