Julemarkeder og en nyhed!

December er lige om hjørnet. Det betyder blandt andet julehygge på årets julemarkeder. I år kan man møde os på to julemarkeder:

  • Lørdag d. 23. november tager vil til Design & Håndværksmarked på Den Grønne friskole på Amager kl 10-16. Adressen er Strandlodsvej 38, 2300 København S.
  • Lørdag d. 7. december tager vi til Vesterbro RAW kunsthåndværkermarked på Onkel Dannys Plads. Det er kl 11-17.

Vi glæder os meget til julemarkederne og håber vi ses! Der vil være rig mulighed for at foretage sine julegaveindkøb:-)

Hvis man ikke har mulighed for at komme til julemarkederne i København, kan man selvfølgelig også foretage julegaveindkøb på webshoppen. Og bestil gerne julegaverne i god tid! Julegaver købt på webshoppen frem til d. 23. december 2019 kan byttes frem til og med d. 17. januar 2020.

Som noget nyt er der nu også mulighed for at købe gavekort på webshoppen. Gavekortene sendes portofrit.

Et gavekort kan være en god idé, hvis man gerne vil give en Blomster & Stål-julegave, men ikke er helt sikker på hvad modtageren ønsker sig allermest. Eller hvis man gerne ville have givet en lakeret regnfanger. De lakerede regnfangere er ikke til salg nu, men kommer til salg igen til foråret.

Næste nyhedsbrev sendes ud d. 1. december hvor vi blandt andet afslører vinderen af vores konkurrence, som du finder på Blomster & Ståls facebookside og på Instagram. Præmien er en af vores flydende kobbersommerfugle.

Mange hilsner
Sine