Glædelig første forårsdag!

Så skete det endelig! Kalenderen siger 1. marts og dermed første forårsdag. Det er både skønt og lidt underligt at vinteren nu ifølge kalenderen er ovre, synes jeg. Her hos os har vinteren været ovre længe. Eller rettere sagt; den har aldrig rigtig været gået igang. Vi har for første gang i de 12 år vi har boet her i huset ikke haft sne i haven en eneste gang denne vinter. Det er altså lidt underligt. 

Men som sagt er det jo første forårsdag i dag og den underlige fraværende vinter er nu et overstået kapitel. Vi nyder alt det der pibler frem – både i bede og krukker. Nu er det forår og nu begynder den nye havesæson for alvor.

Og det vil vi fejre med en lille konkurrence. For at deltage i konkurrencen skal du sende os et billede af mindst et af vores produkter i din have, stue eller hvor det end har fået plads (billedet behøver ikke været taget nu. Det må gerne være fra i sommer eller fra et andet tidspunkt på året). Det skal være et billede, som vi efterfølgende må anvende i opslag på facebook og Instagram.

Vinderen af konkurrencen afslører vi på søndag d. 8. marts og præmien er et gavekort på 500kr til Blomster & Stål.

Send dit billede til os på facebook, Instagram eller info@blomsterogstaal.dk. Vi glæder os meget til at se jeres billeder!

Mange hilsner og dejlig forårsdag,

Sine